آشنایی با دنیای اقتصاد | شرایط انتشار رپورتاژ در دنیای اقتصاد چیست؟

ایده‌ی اصلی گوگل از مفهومی به نام بک‌لینک آمده است. موسس گوگل با دقت بر عملکرد سایت ها متوجه شد هر چه سایتی معتبر تر باشد، سایت‌های بیشتر و معتبرتری به آن ارجاع می‌دهند و این خود پایه و اساس رتبه‌بندی سایت‌ها بر اساس بک‌لینک شد. رپورتاژ یکی از روش‌های مناسب برای دریافت بک‌لینک است. البته برای دریافت بک‌لینک موثر و بهره‌مندی از سایر مزایای درج رپورتاژ لازم است رسانه‌ی صحیحی را انتخاب کنید. در ادامه‌ی این مطلب به معرفی رسانه‌ی دنیای اقتصاد می‌پردازیم و شرایط انتشار رپورتاژ در این رسانه را بررسی می‌کنیم.


معرفی دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین رسانه‌های چاپی و آنلاین مرتبط با حوزه‌ی اقتصاد است. صاحب امتیاز این رسانه علیرضا بختیاری است و ناشر آن گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد تابان است. این رسانه اولین بار ۱۹ سال پیش به صورت چاپی منتشر شد و توانست در بازه‌ی نیمه دوم ۱۳۹۵، رتبه‌ی دوم روزنامه‌های ایران بر پایه عملکردشان را کسب کند. این رسانه‌ از سال ۲۰۰۳ به صورت آنلاین شروع به کار کرد. در ابتدا علاوه بر انتشار روزنامه بصورت آنلاین قیمت‌های روز ارز، سکه و طلا را نیز شامل می‌شد و در ادامه ساختار سایت تغییر کرده تا کم‌کم به شکل فعلی در آمده است.

این رسانه با کمک بهترین گروه‌های تخصصی سعی بر ارائه‌ی بهترین تحلیل‌ها و و بسط و ترویج دانش اقتصادی دارد. در حال حاضر روزنامه دنیای اقتصاد پر مخاطب‌ترین روزنامه اقتصادی کشور محسوب می‌شود. این رسانه توسط اکثر تصمیم‌سازان، فعالان بخش‌های خرد و کلان اقتصاد و صاحب‌نظران برجسته اقتصاد ایران، به‌صورت روزانه مطالعه می‌شود. تحلیل‌های موجود در رسانه‌ی دنیای اقتصاد، با رعایت اصول و استانداردهای حرفه‌ای نوشته شده است و به شما در تحلیل و پیش‌بینی اقتصادی کمک می‌کند.


انتشار رپورتاژ در دنیای اقتصاد

یکی از مزیت‌های مهمی که در ابتدای این مقاله به آن اشاره کردیم ایجاد بک‌لینک‌های موثر است. بک‌لینک‌های داده شده به یک صفحه یا یک سایت زمانی بر روی رتبه‌بندی سایت تاثیر بیشتری می‌گذارند که از یک سایت معتبر و پر مخاطب باشد. به همین جهت بازاریاب‌ها هنگام انتخاب یک سایت برای انتشار رپورتاژ به نکاتی مانند رتبه‌ی الکسا و قدرت دامنه و امتیاز اسپم دقت می‌کنند.

انتشار رپورتاژ آگهی در دنیای اقتصاد

رتبه‌ی الکسا ۱۲ است که نشان‌دهنده‌ی بازدیدکنندگان بالای این سایت است. رتبه‌ی الکسای گوگل، به عنوان پر بازدیدترین سایت، ۱ است و رتبه‌ی سایر سایت‌ها متناسب با تعداد بازدیدکنندگان مشخص می‌شود. البته تعداد بازدید ماهانه یک سایت معیار صحیحی برای بررسی عملکرد یک سایت نیست و در کنار معیارهای دیگری مثل قدرت دامنه معنا می‌گیرد. قدرت دامنه‌ی دنیای اقتصاد ۵۱ است. بطور کل این معیار عددی بین ۰ تا ۱۰۰ است و به فاکتورهایی مثل تعداد و کیفیت لینک‌های ورودی و خروجی، اطلاعات ثبت‌دامنه و سن دامنه وابسته است. این معیار امروزه بیشتر از رتبه‌ی سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای داشتن اطلاعات بیشتر راجع به رپورتاژ و مزایای آن مقاله‌ی تمام آنچه که باید درمورد تولید و انتشار رپورتاژ آگهی بدانید را از دست ندهید.


قوانین انتشار رپورتاژ در دنیای اقتصاد

این رسانه نیز مانند رسانه‌های دیگر قوانین خاص خود را دارد.

  • در این رسانه رپورتاژهایی با موضوعات: مهاجرت، بورس، سهام، ارز دیجیتال، بیت‌کوین و انکر تکست قیمت مورد تایید نیستند.
  • به بیشتر از یک دامنه لینک داده نمی‌شود.
  • مطالبی که به یک «رسانه‌ی» دیگر لینک شود مورد تایید نیست.
  • علاوه بر این باید “کد اقتصادی” شرکت یا “تصویر کارت” ملی سفارش دهنده برای تایید ارسال شود.

انتشار رپورتاژ علاوه بر مزیت ذکر شده، فواید بیشتری دارد که به کمک هر کسب‌وکاری می‌آید. اما بهره بردن از این مزایا، تنها با یک متن دقیق و صحیح است. شما می‌توانید متن مناسب و با کیفیت رپورتاژ خود را از طریق ثبت سفارش تولید محتوای رپورتاژ آگهی در نویسش درخواست دهید و با کمک سرویس انتشار رپورتاژ آن را در رسانه‌های مختلف منتشر کنید.

پیشنهاد به شما